Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στο εργαστήριο – κατάστημα μας. Με πολυετή εμπειρία στο άθλημα της αντισφαίρισης με πτυχίο στην προπονητική, πιστοποίηση Tour Certified Stringer And Customization (tennis, squash, badminton) και μέλος της stringing team της G.R.S.A. (Global Racquet Stringers Association) σε ATP και WTA Tournaments, θα σας παρέχουμε βοήθεια για την σωστή επιλογή του εξοπλισμού σας, θα αλλάζουμε το πλέγμα της ρακέτας σας στην καλύτερη ποιότητα και θα προσαρμόζουμε τη ρακέτα σας με το customization στις δικές σας προτιμήσεις. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το eshop μας για να δείτε τη ποικιλία στα προϊόντα που μπορούμε να σας παρέχουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

STRINGING

Στο έμπειρο εργαστήριο μας, η ρακέτα σας θα έχει το καλύτερο service TOUR προδιαγραφών. Με εμπειρία χρόνων πάνω στο stringing και στην προπονητική στο τένις, με ενημέρωση πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες ρακετών και χορδών και πιστοποίηση από την G.R.S.A. (Global Racquet Stringers Association), εφαρμόζουμε τεχνικές κατάλληλες, για να αποδίδει η ρακέτα σας σωστά, να μην έχετε απώλειες τάσης ή μετακίνηση χορδών σύντομα. Σας βοηθάμε να διαλέξετε πλέγμα κατάλληλο σύμφωνα με τις φυσικές ιδιότητες και το στυλ παιχνιδιού σας. Σωστές τεχνικές ώστε να μην υπάρχει φθορά στο σκελετό της ρακέτας σας.

Κόστος:  10€

*Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χορδή που θα χρησιμοποιήσουμε

MATCHING – CUSTOMIZATION

Κάθε ρακέτα, όταν βγαίνει από το εργοστάσιο παραγωγής είναι διαφορετική. Κάθε εταιρεία δίνει αποκλίσεις από τις αναγράφουσες προδιαγραφές στη κάθε ρακέτα. Φανταστείτε να πάρετε 2 ίδιες ρακέτες και στο βάρος τους να είναι η μία 4 γραμμάρια πάνω από τις προδιαγραφές και η άλλη 3 γραμμάρια κάτω. Ενώ έχετε αγοράσει 2 ίδιες, καταλήγουν να είναι εντελώς διαφορετικές οι ρακέτες μεταξύ τους.

Μόλις αγοράσατε μία ρακέτα που δεν σας ικανοποιεί το παίξιμο της, είναι πολύ ελαφριά, δεν έχει δύναμη, δεν είναι σταθερή.

Η λαβή στη ρακέτα που επιλέξατε δεν σας βολεύει.

Στο εργαστήριο μας, λύνουμε τα παραπάνω προβλήματα με custom τεχνικές ώστε να είστε σίγουροι για τον εξοπλισμό σας ότι είναι άρτιος και προσαρμοσμένος πάνω στο στυλ παιχνιδιού σας.

Κόστος matching 2 ρακετών:  20€

Για κάθε επιπλέον ρακέτα:  7€

Κόστος customization  :  20€ η κάθε ρακέτα

Custom λαβές: Για τιμές καλέστε στο εργαστήριο μας.

tennis, racket, sport-614183.jpg
Καλάθι αγορών
Scroll to Top